Servery Minecraft
hce byc moderatorem nazywam się maciek lubie pomagac innym ten serwer bardzo mi się spodobał wien c hce być moderatorem Dlaczego ja dlatego że mysle że się nadaje na to stanowisko, poniewasz jestem ogarnienty i stanowczy hociaz mam 12 lat .
Gracz
Chce dostac range Junior Admin.nazywam sie Emil ile lubie pomagac innym na innym serwerze
reklamuje wasz FreeKill i mysle zo powinem dostac range Junior Admin kiedys na innym serwerze miałem pomocnika bo tylko ja pomagalem i na tym tez bo ten serwer jest super i go uwielbiam i daletego chciałbym dostsc range Junior Adimn Pozdrawiam Cała ekipe
"Suraku,Wiktosia16,browarekSM,Bartek____1.
Chcial bym dostac Juniar Admina ponieważ umiem i lubie pomagać nowym graczom mam na imie Tomek komendy zanam w 90% tak samo pluginy umiem budowac na serwerach i mam zamiar nagrac reklame serwer mam 15 lat oraz Skype.
Pozdro dla :Suraku,Wiktosia16,browarekSM,Bartek____1
Chcę dostać rangę Junior Admin bardzo lubię pomagać innym nie rozdaje eq znam dużo komend mój nick to Mario19 Bardzo proszę będę pomagać serwerowi w trudnych chwilach Proszę
Będę Bardzo Wdzięczny Dziękuje.
Mario19
Hey
Mam na imię Gosia i chodzę do gimnazjum. Cenię sobie prywatność ^^. Jestem osobą.... Hmmm myślę, że miłą, ale przede wszystkim bardzo upartą ;p. Chciałabym zostać moderatorem. Dlaczego ja? Server bardzo mi się podoba i mam kilka pomysłów na niego, oprócz tego chcę sprawdzić się w tej roli. W minecrafta gram hmm... 2 lata i wciąż go odkrywam. Postaram się także zareklamować server wśród moich znajomych.
Dziękuję z góry za przeczytanie mojego podania .